Barbár Borbár - vélemények

Ugrás a műre


Xenothep
Felhasználó
2011.06.03 21:15
262 vélemény
Nem emlékszem már, hogyan is jutott hozzám az infó, de állítólag a jó gyermek mesék attól jók, hogy minden ismétlődik bennük. Egyfelől nem kell annyit írni bele, másfelől leköti a célközönséget, és teljesen egyértelművé teszi a tényeket számukra.

"Volt egyszer, Óperencia meg minden egy nagy domb. Ezen a dombon állt egy hófehér sziklákból épített hatalmas nagy kastély, és ezen a hófehér sziklákból épített, dombon álló hatalmas kastélynak a hófehér sziklákból épített legmagasabb tornyán volt kitűzve a királyság zászlaja..."

Aztán még itt van egy volt kollégám esete, aki a legrosszabb poént is úgy tudta előadni, hogy fuldokoltunk a röhögéstől már előre, akkor is, ha ismertük a viccet.

Tökmindegy, a stílus az nagyon fontos. Egyszerűen kihagyhatatlan! Az alkotás lényegét emeli ki, és még a legkomolytalanabb, laposabb, semmitmondóbb sztorit is szórakoztatóvá teheti.

(A fenti sorokban olvasható jelzők nem feltétlenül tükrözik a véleményalkotó/hozzászóló nézeteit, azoktól teljességgel elhatárolódik, mert)
1.- Az elhatárolódás az most menő;
2.- Félre értésre adhat okot, hogy egy mű hozzászólásában olvashatóak, ugyanakkor csak példaként lettek felhozva;

Konklúzió: - A mű úgy jó, ahogy van.
Craz
Felhasználó
2011.05.31 16:53
107 vélemény
Próbáltam picit propagandálni a szóismétlést és a túlírást. :-)
Fuvallat
Felhasználó
2011.05.28 08:29
83 vélemény
Remekül szórakoztam!
Létre kellene hozni a Szóismétlő szavak szótárát!
:-D

Előző oldal