Fontos közlemény!

Külvilág / Közélet (2722 katt) Lidércfény HQ
  2019.07.14.

A Lidércfény AKF szerkesztősége jól megérdemelt éves szabadságát kivéve a nyár további részére szabadságolja magát, ami egyben azzal is jár, hogy a Lidércfény AKF júliusban és augusztusban nem jelenik meg. Tartunk egy kis szünetet, ám szeptemberben visszatérünk.

Addig jókat fürdőzünk (a saját izzadtságunkban, amikor a háztáji kiskertjeinkben kapálgatunk, gyomot irtunk, áskálódunk, terepet rendezünk), szépen lebarnulunk (amikor egy szál fürdőgatyóban a saját örömünkre leszedjük a gyümölcsfák termését, és kiássuk a zöldségeket), nagyokat pihenünk (amikor a jól végzett ház körüli munka után beszédülünk a diófa árnyékába tett napozóágyra, miután megpróbáltunk legurítani egy üveg hideg sört), elmegyünk világot látni (leginkább a szemhéjainkon keresztül a saját, belső világunkat, miután a napi feladatok elvégzése után bedőlünk végre az ágyba). Szóval számos kaland és izgalom vár minket szeptemberig, amelyeket a világért sem hagynánk ki! :-)

Azért nem hanyagoljuk el a Lidércfényes dolgainkat sem. A háttérben már folyik a munka, így remélhetőleg érdekes újdonságokkal lephetjük meg a kedves olvasótábort. Meg a kedvetlen olvasótábort is. :-)

Addig is mindenkinek további kellemes nyarat, sok-sok ihletett pillanatot, és számos leírt mondatot kívánunk!

Előző oldal Lidércfény HQ
Vélemények a műről (eddig 5 db)